Om företaget

Kontakta oss

VS SYD – KVALITETS & SAMVETSGRANN VVS

Hösten 2011 startade jag, Elias Nilsson, VS Syd efter att varit anställd i 10år. Ombildade till Aktiebolag 2016. Vårt arbetsområde är Lund/Malmö med omnejd.

VS Syd är ett företag som har stor kunskap inom VVS-branchen med hög servicekänsla och med många samarbetspartners. Vi utför alla jobb inom VVS-branschen som tex installation av golvvärme, värmepumpar, varmvattenberedare, radiatorer.

Vi kan även erbjuda allt inom Mark och VA. Bla. husgrunder, dräneringar, husdräneringar.

Våra kunder är både privatpersoner som företag och föreningar. Vi sätter alltid kunden främst och vårt mål är att få nöjda kunder. Kvalitet är viktigt för oss, vilket sparar tid och pengar både för kunden och oss.


VÅR VISION

Vår vision är att göra det så lätt som möjligt för våra kunder, därför kan vi erbjuda ett fast pris på både små och stora VVS-jobb. Punktlighet och ansvarstagande är också viktigt för oss.

Vi vill förmedla våra kunder vad som är bäst för just dem, vad som borde göras, vad som kan göras och vad som inte kan göras.

Vår företagsfilosofi är att man bara ska behöva ha en kontaktperson, ta in en offert, slippa samordning mellan entreprenörer, alltså så enkelt som möjliga för kunden.

VS Syd har ett stort nätverk av mycket kunniga och duktiga hantverkare som samarbetspartners exempelvis, kakelsättare, snickare, elektriker m.f.